fejm.ba

Ekonomija

Više od 30 firmi članica Kantonalne privredne komore Tuzla na Sajmu privrede i roba široke potrošnje u Sarajevu

Kantonalna privredna komora Tuzla i ove godine je uspjela obezbijediti izložbeni prostor na Sajmu u Sarajevu. Riječ je o 4. Sajmu privrede i 42. Sajmu roba široke potrošnje.

Zahvaljujući izvanrednim odnosima sa Direkcijom sajma, obezbijedili smo izuzetno kvalitetan prostor, na izvanrednoj poziciji i bilježimo jedan od zapaženijih sajamskih nastupa, ističe Dino Kalesic, rukovidilac sektora za promociju, regionalnu saradnju i odnose sa javnostima u KPK Tuzla.

Zajedničku postavku pod nazivom “Privreda TK” čini više od 30 izlagača, firmi članica Kantonalne privredne  komore Tuzla.

Ova aktivnost, i  sajamski nastup koji je za naše članove  besplatan, potvrda je isplativosti članstva u Komori, ocijenio je Kalesić, pozvaviši  privredne subjekte koji se do sada nisu učlanili u Komoru, da to  ušine.

Sajmom u Sarajevu završavamo sajamske aktivnosti za ovu godinu, a 2019. godinu otvaramo nastupom na Sajmu turizma u Beogradu, najavio  je Kalesić


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh