fejm.ba

Ekonomija

Velika zimska akcija u TXtv-u – “Uzmi više, plati manje”

Od 03.01.2020. godine u TXtv-u u toku je akcija pod nazivom “Uzmi više, plati manje” koja će obradovati kako nove tako i postojeće korisnike.
Uzmite skuplji, a platite jeftiniji paket te iskoristite i stalnu pogodnost 50% popusta po već važećim pravilima.

Akcijska ponuda se odnosi i za nove i za postojeće korisnike po sljedećim uslovima:

  • Svi novi korisnici duo ili trio paketa koji odaberu priključak sa vremenskim vezivanjem na 24 mjeseca plaćati će cijenu prvog nižeg paketa navedenog po važećem Cjenovniku. Cijenu nižeg paketa plaćati će sve do 31.12.2020. godine, te će nakon isteka akcije plaćati punu cijenu svog odabranog paketa u skladu sa Cjenovnikom.
  • Svi postojeći korisnici paketa usluga koji nisu pod ugovorom obavezom te koji izvrše produženje svog postojećeg ugovora na 24 mjeseca kao i korisnici usluge samo kablovske televizije koji odaberu neki od duo ili trio paketa sa ugovornom obavezom na 24 mjeseca takođe će plaćati cijenu prvog nižeg paketa navedenog po važećem Cjenovniku. Cijenu nižeg paketa plaćati će sve do 31.12.2020. godine, te će nakon isteka akcije plaćati punu cijenu svog odabranog paketa u skladu sa Cjenovnikom.

Pored navedene akcije ponuda uključuje i redovne pogodnosi koje TXtv pruža svojim korisnicima. Što znači da ćete pored pogodnosti koje uključuje akcija plaćati i 50% cijene definisane važećim Cjenovnikom.

  • Svi novi korisnici na kablovskom sistemu koji odaberu DUO ili TRIO paketa usluga te koji uzmu priključak sa vremenskim vezivanjem 24 mjeseca pored navedene akcije plaćati će pretplatu 50% manje od cijene definisane Cjenovnikom prvih 6 mjeseci.
  • Postojeći korisnici paketa usluga (DUO ili TRIO) koji nisu pod ugovorom obavezom te koji izvrše produženje svog postojećeg ugovora na 24 mjeseca ostvaruju mogućnost plaćanja pretplate 50% manje od cijene definisane Cjenovnikom prva 3 mjeseca.

Akcija ne uključuje pakete TX Classic, TX Fantastico i TX Phone Classic za područje Tuzle, Živinica, Banovića, Srebrenika, Zavidovića i Maglaja, dok paketi TX Duo S, TX Duo Tel i TX Trio S nisu obuhvačeni akcijom na području Sarajeva i Zenice.

Prijave možete izvršiti direktno u poslovnicama TXtv ili putem kontakt telefona 062/900-523 ili 062/900-524, a tu je i naša web stranica www.txtv.ba kao i naše društvene mreže facebook i instagram.

Požurite, akcija traje do 01.03.2020. godine.

 

Vaš TXtv!


BH Telecom
Na vrh