fejm.ba

Showbiz

Van Gogh predstavlja novi album na Panonici u Tuzli 9. augusta

Grupa Van Gogh ispunjava svoje prošlogodišnje obećanje i u okviru turneje “Obraz uz obraz” će na Panonici  u Tuzli spektakularno predstaviti svoj zadnji album “More bez obala” u kombinaciji sa pregrštom svojih vanvremenskih rock hitova. Koncert će se održati u petak,  9.avgusta sa početkom u 21 sat pod otvorenim nebom, na platou ljetne bašte Vrtić na prvom Panonskom jezeru u Tuzli.

Ulaznice u predprodaji se mogu kupiti po cijeni od 10 KM (CD Shop MIDO u centru grada), a na dan koncerta na ulazu za 15  KM.
Ulaz: Istočna kapija (iza benzinske pumpe Ina) na prvom Panonskom jezeru.

Predstavljamo vam i snimak sa fantastičnog koncerta grupe Van Gogh prošle godine, kojim je obilježen petnaesti rođendan Panonike i trideseti rođendan ove legendarne rock grupe: https://youtu.be/3RntHpw7ZMQ.

Numera sa novog albuma pod nazivom ”Gotovo je sve” predstavlja prepoznatljivi zvuk Van Gogh-a i sigurno je jedan od hitova na koje ćemo zajedno skakati i zapjevati iz sve snage: https://youtu.be/2kjaLjz1SfU.

Pozivamo sve ljubitelje dobre muzike, dobre zabave i provoda da u petak od 21 sat posjete Panoniku i u prelijepom ambijentu ljetne bašte Vrtić svi zajedno zapjevamo dobro poznate hitove kao i odlične numere sa novog albuma ”Obraz uz obraz”.


BH Telecom
Na vrh