fejm.ba

Crna hronika

Ubijen biznimen Slaviša Krunić i još dvije osobe u pucnjavi u blizini Banje Luke

Slaviša Krunić, biznismen iz Banja Luke, direktor preduzeća „Sector Security“ i „Žitoprodukt“ ubijen je sinoć u blizini porodične kuće u naselju Glamočani, u općini Laktaši.

U pucnjavi su ubijeni i jedna od krunićevih pratilaca, drugi je ranjen, a ubijen je i jedan od napadača.

Feni je u policiji rečeno da je u Glamočanima kod Banje Luke u toku uviđaj na mjestu gdje je protekle noći došlo do pucnjave u kojoj su tri osobe smrtno stradale, a jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

Istragu u vezi s ovim krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Policiji se oko 22.43 sati obratila ženska osoba i prijavila da je u mjestu Glamočani, na vikendici, vlasništvo Slaviše Krunića, došlo do pucnjave i da ima ranjenih, a na mjestu događaja zatekli su više mrtvih i ranjenih osoba.

U toku je istraga, a o svemu su obaviještene i susjedne policijske uprave Gradiška i Prijedor.

Mediji u Banjoj Luci, pozivajući se na nezvanične izvore, tvrde da je Krunić ubijen je klasičnoj sačekuši na porodičnom imanju.


BH Telecom
Na vrh