fejm.ba

Lifestyle

Tuzlanka Asja Kalesić rame uz rame sa svjetskim stručnjacima na Kongresu plastične i estetske hirurgije u Parizu

Tuzlanka Asja Kalesić učestvovala je na vodećem svjetskom Kongresu plastične i estetske hirurgije u Parizu. Ovaj prestižni događaj svake godine okupi hiljade najvećih stručnjaka iz cijelog svijeta.

Prilika je to da se razmijene iskustva i usavrše vještine u estetskoj medicini i plastičnoj hirurgiji.

Asja se  godinama bavi estetskom medicinom, dok  svoje vještine i znanja stiče od svjetski priznatih stručnjaka diljem svijeta. Postala je svojstven brend u ovoj oblasti u BiH i regionu, jer je zadobila povjerenje velikog broja klijentica.

Imali smo priliku usavršiti najnovije tehnike podmlađivanja lica i tijela, primijeniti, te upoznati se sa najprestižnijim materijalima i aparatima” izjavila je za Fejm ova uspješna Tuzlanka.

Dodala je, da pacijenti imaju sve veće želje, a nedostatak vremena.

Stoga smo prisiljeni dobiti željene rezultate u što kraćem vremenskom roku, sa što dužim efektom trajanja i minimalnim oporavkom, naglašava Asja.

Sigurno je da je sa ovog kongresa u BiH donijela nove vještine i metode u estetskoj hirurgiji.

Kada je u pitanju  estetska medicina  Asjina intenzivna edukacija započela je prije 5 godina a njena najveća usavršavanja odvijala  su se u Moskvi, Monte Carlu, Barseloni, Parizu, Istanbulu i drugim svjetskim centrima estetske medicine, gdje je sticala vještine, koje danas koristi prilikom raznih tretmana.

Napredne tehnike u toj oblasti učila je na raznim  individualnim edukacijama na master i višem levelu.

Tako je npr. među prvima u BiH  sticala znanje o danas već poznatoj tehnici  PRP ( FACE LIFT) od dr. Charlesa Runelsa, tvorca ove tehnike, čiji je klijent između ostalih i Kim Kardašian.

Pored spomenutog tretmana, posjeduje mnoštvo  certifikata s potpisima velikih stručnjaka u oblasti estetske medicine, poput dr.Paula Nasifa, Olge Shvab, koja radi u jednoj od najprestižnijih klinika u Moskvi i čiji su klijenti mnoge zvijezde Holivuda  i dr.

U razgovoru za Fejm.ba otkrila nam je da priprema veliko iznenađenje u Tuzli svojim vjernim klijenticama, a više ćemo informacija imati uskoro.


Custom Text
AS Tad

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2020 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh