fejm.ba

Lifestyle

Svečano otvoren Cosmetics shop “Dodir ljepote” u Tuzli

Poznati tuzlanski frizerski salon “Dodir ljepote” proširio je svoje poslovanje u Cosmetics shop, koji je danas svečano otvoren.

U ovom kozmetičkom kutku  možete pronaći profesionalnu šminku vrhunskog kvaliteta, sve preparate za kosu, kao i opremu za kozmetičare.

Proizvodi koji su na policama Dodira ljepote su italijanski i turski, a odlikuje ih kvalitet i profesionalni standardi.

Šminka koja je u ponudi ovog kozmetičkog kutka zadovoljit će potrebe i najzahtjevnijih pripadnica nježnijeg spola, kao i make-up artiste.

Između ostalog u ponudi je i poznati puder Derma  za potpuno prekrivanje, čak i tetovaža.

Linija profesionalne šminke New Well nudi  i paletu proizvoda “hand made” (ručno rađenih) sa halal certifikatom, a u ponudi ovog turskog brenda su i proizvodi za kosu.

Svjetski prepoznatljivi profesionalni proizvodi za kosu Jungle Fever više neće biti dostupni samo frizerima, već će ih upravo u Cosmetic Shopu “Dodir ljepote” sebi moći priuštiti i sve osobe, koje brinu o njezi svoje kose.

Farbe za kosu Jungle Fever odlikuje postojanost i toniranost, daju savršenu boju kose.

U ponudi je i specijalni blanš za kosu, također italijanske kvalitete.

Pored brenda Jungle Fiver u ponudi su i profesionalne farbe i preparati za kosu Oi Vita, vrhunskog italijanskog kvaliteta.

Također, u Dodiru ljepote  kozmetičari za sebe mogu naći profesionalnu opremu turskog brenda More For You.

Vlasnica ovog Cosmetic shopa je poznata frizerka Amela Dahalić sa dvodecenijskim  iskustvom.

-Linija proizvoda Jungle Fever bila je dostupna u frizerskom salonu Dodir ljepote, koji se u neposrednoj blizini u zgradi Tornja. U novootvorenom Cosmetic shopu dlučila sam ponuditi svojim klijenticama i korisnicama širu ponudu proizvoda, ali i  svim drugim osobama koje žele koristiti profesionalnu kozmetiku, i da je mogu kupiti u Tuzli, kazala je za Fejm.ba ova poznata tuzlanska frizerka.

S obzirom na to, da se Amela dugi niz godina bavi ovim poslom, u frizerskom salonu Dodir ljepote rade se sve vrste frizura i tehnike farbanja, blajhanja, pramenova, tretmani ispravljanja kose, keratinski tretman, tretman botox kose.

Osoblje ovog salona u kontinuitetu se educira, uzima učešće na takmičenjima za frizere, a Amela Dahalić  je osvojila drugo mjesto u državi, na jednom od prestižnih takmičenja za  frizere.

Posjetite novootvoreni Cosmetic shop Dodir ljepote, i uvjerite se u široku paletu vrhunskih proizvoda, u službi vaše njege.

U Dodiru ljepote mogu se kupiti i farbe svih nijansi, pa i za one koji prate svjetske trendove.

Ovaj kozmetički shop nudi veliki izbor proizvoda za njegu svih vrsta kose.

 

 

Dodir ljepote nalazi se u ulici Maršala Tita 105, a otvorena svakim danom osim nedjelje od 8 do 20h.

 

 

 

 


BH Telecom
Na vrh