fejm.ba

Kultura

Stand up komedija “Macaglu”, Dragana Marinkovića Mace u Tuzli i Gračanici 7. i 8. februara

Poznati Bosanskohercegovački glumac Dragan Marinković Maca će na sceni BKC-a Tuzla 07. februara izvesti svoju Stand up komediju “Macaglu”. Samo dan kasnije 08. februara Dragan Marinković Maca će sa istom predstavom nastupiti u BKC-u  u Gračanici, obje predstave počinju u 20:00 sati.

Stand up komedija “Macaglu” je nastala spajanjem poznatih pozorišnih predstava Mahalac i Đevrasim Cvijan.

Dragan Marinković je elemente monodrame, melodrame, kabarea i stand up pripovijedanja, iz predhodno navedenih predstava objedinio i pretočio u stand up comedy show.

Svi zainteresovani za predstavu u Tuzli karte mogu kupiti svakim danom, već od danas  u marketing službi BKC-a Tuzla, CD Shopu Mido (korzo), CD Shopu Sejo i Vili (Korzo). Cijena karte u pretprodaji iznosi 10 KM, na dan predstave 12 KM.

Svi zainteresovani za predstavu u Gračanici karte mogu kupiti svakim danom, već od danas na biletarnici BKC-a Gračanica. Cijena karte je kao i u Tuzli u pretprodaji 10 KM, na dan predstave 12 KM.

 

 


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh