fejm.ba

Lifestyle

Sedmica keratina u Hair&beauty studiju ZO&EM, 50% snižena cijena tretmana od 9. do 16. septembra

U tuzlanskom Hair&beauty studiju ZO&EM obilježava se sedmica keratina od  srijede 9. septembra do srijede 16. septembra 2020. godine. U navedenom periodu cijena tretmana keratinom snižena je 50 %.

Keratin je poznat kao tretman ravnanja kose, koji joj ujedno daje ljepotu i sjaj. Keratin je  jedna od vlaknastih struktura proteina u našem organizmu. Prirodni keratin predstavlja protein koji služi kao zaštita epitelnih ćelija koje se oštećuju putem stresa ili spoljašnjih faktora. On predstavlja glavnu komponentu kose, noktiju i kože. Deluje na spoljašnju zaštitu kose, ali se isto tako nalazi u samom korenu vlasi. Upravo je on odgovoran za svlinekastu,sjajnu, jaku i gustu kosu  koja se ne lomi i puca.

Termin  za keratin tretman možete zakazati na broj tel. 035 277 288  i 0644121412, kontakt osoba Emin Salamović Instagram: @hair_dr.emin

Tuzlanski hair&beauty studio Zo&Em  postoji  preko dvije godine, a  za  kratak period prepoznat je u redovima najpoznatijih i najstručnijih u svojoj struci.

O osoblju  ovog salona prvenstveno  govore njihovi radovi, zadovoljni klijenti,  ali i mnogobrojni certifikati i diplome, a svoje vještine konstantno usavršavaju, prateći svjetske trendove, posjećujući mnoge balkanske i svjetske edukacije i akademije.

Beauty studio Zo&Em radi svakog radnog dana  osim utorka u periodu od 9 do 19h, subotom od 9 do 17h i nedjeljom od 11 do 17:30.

Termine za ostale usluge možete zakazati i online: https://www.fresha.com/hairdesign-by-zo-em-xq4cxr79/booking?menu=true

Također termine za ostale usluge  možete zakazati i putem Facebook stranice:https://www.facebook.com/salonljepotezoandem/

kao i Instagram profila:https://www.instagram.com/zoandem_/

Neki od radova tretmana keratinom  frizera u ovom salonu:


BH Telecom
Na vrh