fejm.ba

Showbiz

ROBINZON najavljuje BRODOLOM 2019 na jezeru Modrac!

Na obali jezera Modrac 6.jula ove godine organizacija Robinzona sprema spektakulatnu zabavu, tradicionalno najposjećeniji ljetni Brodolom događaj.

Iz godine u godinu koncept zabave evoluirao je u regionalno propoznatljiv muzički događaj i okupljanje koje opisuje idealan spoj ambijenta, elektronske muzike i ljetnog raspoloženja. Prema svim najavama, u ovoj epizodi očekuje nas fenomenalan muzički program, sa gostujućim zvijezdama modernog elektronskog zvuka i vrhunska organizacija za nezaboravan provod.

Muzičku posadu predvodi legendarni DJ TARKAN, koji na svjetskoj sceni slovi za najboljeg turskog DJ-a već više od deceniju. Planetarno popularnim učinili su ga kreativnost izvrsnih tečnih setova, žanrovska svestranost koja obiluje progresivnim, orijentalnim i ljetnim zvukom, briljantna produkcija kao i vještina mixanja. Njegove produkcije i remiksi su redovni u izboru svjetski poznatih DJ-a poput: Tiesto, Paul Oakenfold, Armin van Buuren, Sasha, Hernan Cattaneo, Nick Warren, itd. Na Brodolom donosi najnoviju kolekciju izdanja i najavljuje ekskluzivan progressive house set.

Kao druga zvijezda, na bini Robinzona pojaviti će se senzacionalna CHELINA MANUHUTU sa adresama u Amsterdamu i Ibizi, koja vrtoglavo brzo osvaja pozornice najprestižnijih festivala i dešavanja. Po prvi puta u BiH, ona će se predstaviti svojim energičnim setom. Na Brodolomu će nastupiti u godini kada ima već brojne nastupe rame uz rame sa legendarnim Carl Cox-om i ostalim velikanima svjetske scene i ovu jedinstvenu priliku ne smijete propustiti.

Kao i svake godine, pored glavnih zvijezda, na line up-u se nalaze i domaći DJ-i, resident ekipa Robinzon Brodolom-a u sastavu: BORG, EDUY i DON Q. Pored muzičkog dijela, iz Robinzona najavljuju do sada najviši nivo organizacije i opremljenosti najljepše regionalne pozornice, prošireni dance-floor, vrhunski audio i vizuelni doživljaj, prošireni izbor ponude na šankovima i neobavezan kodeks oblačenja. Sve u cilju samo najboljeg i nezaboravnog provoda.

Ulaznice u pretprodaji možete pronaći u CD Shop Sejo i Vili, restoranu Robinzon ili na kupikartu.ba prodajnim mjestima.

Portal Fejm.ba medijski je pokrovitelj ovog događaja.

 

Za više informacija zapratite:
https://m.facebook.com/events/1097405643784033?ti=icl

https://www.facebook.com/djtarkanofficial/

https://m.facebook.com/chelinamanuhutu/


BH Telecom
Na vrh