fejm.ba

Društvo

REGISTRUJTE SE ZA FESTIVAL SAVREMENE ŽENE – MJESTO INSPIRACIJE I MOTIVACIJE

III. Međunarodni Festival savremene žene održati će se ove godine od 08. do 11. oktobra u Tuzli. Blizu 80 govornica, moderatora i moderatorica, umjetnica iz čitavog svijeta učiniti će i ovaj Festival događajem za pamćenje.

III. Festival imati će dijelom drugačiju formu ali će se fizički dogoditi u Tuzli uz poštivanje epidemiološko-zaštitnih mjera i preporuka.

Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče Bosne i Hercegovine, regije i svijeta ali i ciljano motiviše mlade žene. Do sada je ugostio više od 500 govornica koje su podijelile svoja iskustva i inspirisale mnoge mlade ljude.

Ove godine pričamo o tome da su godine samo broj, kako biti kreativna, kako dostići uspjeh ali bez stresa, kako odgovoriti na nove poslovne izazove nastale zbog pandemije COVID-19 i još mnogo više.

„U skladu sa važećim naredbama i preporukama Krzinog štaba Ministarstva zdravstva,
koje se odnose na mjere suzbijanja širenja pandemije korona virusa i ograničenju broja prisutnih u zatvorenom prostoru, a kako bismo većem broju zainteresovanih omogućili prisustvo programu Festivala prilagodili smo i pravila registrovanja.“  kazali su ispred organizacionog tima Festivala.

Program Festivala savremene žene podijeljen je na dvije sale tokom 9. i 10. oktobra.

Svaka sala, svaki dan Festivala je podijeljena u dva slota: jutarnji i popodnevni.

Registrovati se možete na više odabranih slotova.

Na mail adresu će vam stići potvrda o registraciji koju pokazujete na ulazu u salu.

Registracije su besplatne.

Registrujte se na OVOM linku.

PROGRAM FESTIVALA ĆE BITI DOSTUPAN I PUTEM LIVE STREAMAna našim društvenim mrežama i youtube kanalu – radio kameleon.

Pogledajte program, teme i govornice Festivala na OVOM linku.

Budite dio pozitivnih tema u ovoj ludoj 2020. Godini. Idemo zajedno i #HrabroŽenski izvući najbolje iz nje slušajući iskustva i životne priče onih žena koje su uspjele ostvariti svoje snove i to žele podijeliti sa vama.

#SlavimoUspjeh


BH Telecom
Na vrh