fejm.ba

Društvo

Registracija pacijenata u Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić u Tuzli traje manje od minut-besplatno liječenje za sve koji imaju zdravstveno osiguranje

U  Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić u toku   je registracija osiguranika u tim porodične medicine, tako da svi građani koji imaju zdravstveno osiguranje, a   žele se besplatno liječiti u ovoj ordinaciji, tj. premjestiti svoj zdravstveni karton iz ambulante ili Doma zdravlja mogu to učiniti popunjavanjem obrasca u ovoj ordinaciji.

Za registraciju osiguranika potreno je manje od minut. Procedura je takva,  da se ispuni izjava s osnovnim podacima, postupak je brz, bez zadržavanja, a okončanje postupka  čeka se pet do sedam dana.

Ordinacija porodične medicine Dr. Jahić nalazi se u tuzlanskom naselju Stupine u bloku B7 i nudi jedinstven koncept građanima. Naime, iako je u pitanju privatna ordinacija, ukoliko imate zdravstveno osiguranje možete se besplatno  liječiti  kao i u ambulantama, koje su okviru  javnih ustanova, Domova zdravlja i sl, s obzirom na to, da ima ugovor sa Zavodom zdravstvenog osiguranja  TK.

Svi oni koji se registruju mogu koristiti besplatno usluge: pregleda, savjeta, izdavanje recepata sa esencijalne liste, uputnica za specijalističke preglede, otvaranje bolovanja i izdavanje ljekarskih uvjerenja, EKG, previjanja, davanja injekcija i primjena infuzione terapije, i dr. terapije.

Ukoliko želite kvalitetnu uslugu iz oblasti porodične medicine, a imate zdravstveno osiguranje dovoljno je da se registrirate u Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić na Stupinama u Tuzli.

Stručni tim ove ordinacije s doktoricom Edinom Jahić na čelu   pružit će vam kvalitetnu uslugu, od besplatnih pregleda do izdavanja uputnica u sve druge javne zdravstvene ustanove u Tuzli  poput Univerzitetsko kliničkog cetra, kao i izdavanja uputnica za laboratorijsku dijagnostiku.

Kontakt telefon Ordinacije porodične medicine Dr. Jahić: 035 255 303

Facebook stranica Ordinacije porodične medicine Dr.Jahić:

https://www.facebook.com/Ordinacija-porodi%C4%8Dne-medicine-dr-Jahi%C4%87-Tuzla-653247335070924/

Lokacija ordinacije:

 


BH Telecom
Na vrh