fejm.ba

Showbiz

Prva knjiga TV autorke Ivane Đorđević podigla prašinu u regionu za samo 24 sata!

Dugogodišnja TV autorka i urednica, Ivana Đorđević, objavila je svoju prvu  knjigu. Na šaljiv i provokativan način, Ivana se u novoj knjizi satirično poigrava sa muško ženskim odnosima i pojavama koje se dešavaju na tim relacijama.

U redovima recenzenata Ivanine knjige “Neka mnogo bitna” nalaze se Vanja Bulić, Vesna Dedić, psiholog Vanja Bokun Popović, TV autori Jasmina Stefanović i Mili Čolić. I svi se slažu u jednom, da je jedna ovakva knjiga bila potrebna regionu Balkana, ako ništa, a ono bar da nas sve zajedno – nasmije duhovitim dosetkama Ivane Đorđević.

Kada sam od izdavača dobila knjigu u ruke, vrisnula sam od sreće! U neko doba setih se da bi u tu baštu valjalo još koji put doći, pa se stišah. Malo je reći da sam presrećna!  Drago mi je što će ovi redovi pozitivno uticati na ljude i što će im promeniti ako ništa – barem pogled na svet. Jer u ljubavnim relacijama uvek svi učimo iz početka, i stvari nikako ne treba shvatati fatalno, već prihvatati ono što ne možemo da menjamo, kao i sve u životu uostalom. – rekla nam je Ivana Đorđević, koja se šali i na svoj račun.

Naziv knjige je provokativno iritantan, ali to je naziv jedne od priča u knjizi. Kada je pročitate, shvatićete zašto je “neka mnogo bitna” reagovala upravo ovom sintagmom.

Online prodaja je uveliko počela i knjigu možete poručiti putem linka Ivana Đorđević – Neka mnogo BITNA (narudžbenica)


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh