fejm.ba

Showbiz

Prva knjiga TV autorke Ivane Đorđević podigla prašinu u regionu za samo 24 sata!

Dugogodišnja TV autorka i urednica, Ivana Đorđević, objavila je svoju prvu  knjigu. Na šaljiv i provokativan način, Ivana se u novoj knjizi satirično poigrava sa muško ženskim odnosima i pojavama koje se dešavaju na tim relacijama.

U redovima recenzenata Ivanine knjige “Neka mnogo bitna” nalaze se Vanja Bulić, Vesna Dedić, psiholog Vanja Bokun Popović, TV autori Jasmina Stefanović i Mili Čolić. I svi se slažu u jednom, da je jedna ovakva knjiga bila potrebna regionu Balkana, ako ništa, a ono bar da nas sve zajedno – nasmije duhovitim dosetkama Ivane Đorđević.

Kada sam od izdavača dobila knjigu u ruke, vrisnula sam od sreće! U neko doba setih se da bi u tu baštu valjalo još koji put doći, pa se stišah. Malo je reći da sam presrećna!  Drago mi je što će ovi redovi pozitivno uticati na ljude i što će im promeniti ako ništa – barem pogled na svet. Jer u ljubavnim relacijama uvek svi učimo iz početka, i stvari nikako ne treba shvatati fatalno, već prihvatati ono što ne možemo da menjamo, kao i sve u životu uostalom. – rekla nam je Ivana Đorđević, koja se šali i na svoj račun.

Naziv knjige je provokativno iritantan, ali to je naziv jedne od priča u knjizi. Kada je pročitate, shvatićete zašto je “neka mnogo bitna” reagovala upravo ovom sintagmom.

Online prodaja je uveliko počela i knjigu možete poručiti putem linka Ivana Đorđević – Neka mnogo BITNA (narudžbenica)


BH Telecom
Na vrh