fejm.ba

Društvo

Predstavljamo Vam govornice Festivala savremene žene o kojima bruji čitav region!

Najveći društveni događaj u Bosni i Hercegovini, ali i regiji, „Festival savremene žene 2019.“  okupiti će 100 uticajnih i uspješnih žena iz oblasti politike, diplomatije, biznisa, marketinga, nauke, umjetnosti, mode, zdravstva, sporta, medija …

Misija Festivala koji će se održati u Tuzli od 11. do 14. aprila 2019. godine je osnaživanje žena kroz povezivanje najuspješnjih i najuticajnih iz svih sfera života.

Programski sadržaj festivala obuhvata 100 govornica koje će kroz forme: keynote, fireside chat i panel govoriti o usponima i padovima na putu uspjeha, o izazovima svake savremene žene u društvu i vremenu kojeg živimo ali i kako se pozicionirati u sami vrh struke bilo da se radi o malom biznisu ili velikim korporacijama.

Učešće na Festivalu do sada su potvrdile najuspješnije porijeklom i iz Bosne i Hercegovine; Srbije; Hrvatske; Hrvatske; Makedonije; Austrije;  SAD-a;  Španije, Češke, Poljske, Mađarske, Slovačke, Velike Britanije; Indonezije…

Ne umanjujući vrijednost ostalih učesnica izdvojićemo nekoliko imena, dama koje će nam ukazati čast svojim aktivnim učešćem na Festivalu:

Bisila Bokoko – poduzetnica sa adresom u New York-u i Madridu. Marketing ekspertica koja je radila za brendove poput Desigual, Food Chanel etc.

Mia Begović – priznata umjetnica koja će u sklopu Festivala izvesti i svoju monodramu “Sve što sam prešutjela”.

Paloma Bouteleux – Francuska umjetnica i dizajnerica.

Maša Čampara Fejzić – osnivačica E-media Patch digitalnu agenciju u BiH koja pruža sveobuhvatne usluge medijskog planiranja, upravljanja kampanjama i najaktuelnija konsultantska rješenja za Online Publishere u Americi.

Ika Ferrer Gotić – prezenterka i producentica u sarajevskoj redakciji televizije N1.

Jelena Ristić – direktorica kompanije Mastercard za Srbiju.

Sanja Larsson – Osnivačica i izvršna direktorica Pureberry Fruits Rouges SAS-a i njegovih 2 podružnice: Pureberry doo i Pure Logistics doo.

Sanja Lopar – proizvođačica kubanskih cigareta

Sanela Seferagić – direktorica RED agencije koja stoji iza velikih projekata poput sedmica mode – Fashion.hr i Advent u Klovićevim dvorima.

Budite dio ove priče!
#HRABROZENSKI


BH Telecom
Na vrh