fejm.ba

Društvo

Predstavljamo Vam govornice Festivala savremene žene o kojima bruji čitav region!

Najveći društveni događaj u Bosni i Hercegovini, ali i regiji, „Festival savremene žene 2019.“  okupiti će 100 uticajnih i uspješnih žena iz oblasti politike, diplomatije, biznisa, marketinga, nauke, umjetnosti, mode, zdravstva, sporta, medija …

Misija Festivala koji će se održati u Tuzli od 11. do 14. aprila 2019. godine je osnaživanje žena kroz povezivanje najuspješnjih i najuticajnih iz svih sfera života.

Programski sadržaj festivala obuhvata 100 govornica koje će kroz forme: keynote, fireside chat i panel govoriti o usponima i padovima na putu uspjeha, o izazovima svake savremene žene u društvu i vremenu kojeg živimo ali i kako se pozicionirati u sami vrh struke bilo da se radi o malom biznisu ili velikim korporacijama.

Učešće na Festivalu do sada su potvrdile najuspješnije porijeklom i iz Bosne i Hercegovine; Srbije; Hrvatske; Hrvatske; Makedonije; Austrije;  SAD-a;  Španije, Češke, Poljske, Mađarske, Slovačke, Velike Britanije; Indonezije…

Ne umanjujući vrijednost ostalih učesnica izdvojićemo nekoliko imena, dama koje će nam ukazati čast svojim aktivnim učešćem na Festivalu:

Bisila Bokoko – poduzetnica sa adresom u New York-u i Madridu. Marketing ekspertica koja je radila za brendove poput Desigual, Food Chanel etc.

Mia Begović – priznata umjetnica koja će u sklopu Festivala izvesti i svoju monodramu “Sve što sam prešutjela”.

Paloma Bouteleux – Francuska umjetnica i dizajnerica.

Maša Čampara Fejzić – osnivačica E-media Patch digitalnu agenciju u BiH koja pruža sveobuhvatne usluge medijskog planiranja, upravljanja kampanjama i najaktuelnija konsultantska rješenja za Online Publishere u Americi.

Ika Ferrer Gotić – prezenterka i producentica u sarajevskoj redakciji televizije N1.

Jelena Ristić – direktorica kompanije Mastercard za Srbiju.

Sanja Larsson – Osnivačica i izvršna direktorica Pureberry Fruits Rouges SAS-a i njegovih 2 podružnice: Pureberry doo i Pure Logistics doo.

Sanja Lopar – proizvođačica kubanskih cigareta

Sanela Seferagić – direktorica RED agencije koja stoji iza velikih projekata poput sedmica mode – Fashion.hr i Advent u Klovićevim dvorima.

Budite dio ove priče!
#HRABROZENSKI


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh