fejm.ba

Showbiz

Oprah Winfrey odala počast svojoj pokojnoj majci

Oprah Winfrey je izrazila zahvalnost za poruke podrške koju je dobila nakon smrti njene majke Vernita Lee.

Lee, koja je imala 83 godine, umrla je na Dan zahvalnosti u svojoj kući u Milvokiju u Viskonsinu, prema porodičnoj izjavi koju su dali “People-u”.

Hvala svima na ljubaznim riječima i saučešću zbog smrti moje majke Vernite Lee” napisala je u ponedjeljak Winfrey na svom Instagram profilu. “To našoj porodici daje veliku udobnost, znajući da je živjela dobar život i da sada počiva u miru“.

Lee je rođena u Mississipiju , a kao veoma mlada je rodila Winfrey, sa čijim se ocem Vernonom Winfrey nikada nije vjenčala.

Kada je imala 6 godina Winfrey se pridružila svojoj majci, polubratu Jeffreyu i polusestri Patriciji u Mississipiju, a kada je imala 14 godina preselila se kod oca u Tennesee.

2011. godine Winfrey je na svom show-u otkrila da je njena majka Lee, dala i njenu polusestru Patriciju na usvajanje po rođenju.

Većina mog života je bila otvorena knjiga,” rekla je tada Winfrey. “Mislila sam da me više nista ne može iznenaditi, ali sam se prevarila.

Lee i kćerka koju je dala također na usvajanje, Patricia Amanda Faye Lee su se poslije ujedinile.

U intervjuu koji je dala za Milwaukee televiziju 2007 godine, Lee je pričala o tome koliko je ponosna na postignuća Winfrey i ljubavi koju je pokazala drugima kroz svoj talk show.


																														

Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh