fejm.ba

Ekonomija

Objavljen Javni poziv za učešće u programu raspodjele sredstava Grada Tuzla za podršku privrednim subjektima

Na osnovu tačke VI Pravilnika o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za novčanu podršku privrednim subjektima na području grada Tuzla („Službeni glasnik Grada Tuzla“, broj: 2/19), Služba za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla, dana 28.05.2019.godine, objavljuje:

JAVNI POZIV za učešće u Programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla namjenjenih za podršku privrednim subjektima na području grada Tuzla za 2019. godinu, sa pozicije: Grant za podršku privatnim preduzećima i poduzetnicima – Projekat: “Siguran start”

I Predmet Javnog poziva

Javnim pozivom prikupljaju se aplikacije (prijave) novoregistrovanih samostalnih djelatnosti registrovanih kao osnovno zanimanje i privrednih društava, koji su na području grada Tuzla u 2019. godini pokrenuli svoju djelatnost.

Kompletan tekst Javnog poziva, sa pripadajućim prijavnim obrascem, možete preuzeti na sljedećim linkovima:

Javni poziv za učešće u programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla namjenjenih za podršku privrednim subjektima na području grada Tuzla – Projekat: “Siguran start” (datum objave: 28.05.2019.)

– Prijavni obrazac


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh