fejm.ba

Ekonomija

Objavljen javni poziv za grant sredstva Podrška razvoju Kantona za 2019.godinu

FOTO:FEJM

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona objavilo je 10.10. 2019. godine  javni poziv za odabir korisnika grant sredstava «Podrška razvoju Kantona» za 2019. godinu.

Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava za odabir korisnika grant sredstava, utvrđenih u Budžetu Tuzlanskog kantona za 2019. godinu, sa pozicije “Podrška razvoju Kantona”, a odnosi se na subvenciju za unaprjeđenje i razvoj poslovnih zona, pokretanje poslovnih poduhvata, sufinansiranje razvojnih projekata finansiranih iz EU i/ili drugih međunarodnih fondova, subvencije za podršku obrtničkim komorama i udruženjima obrtnika, subvencije malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme i alata kao i subvencije obrtima za nabavku opreme i alata.

Javni poziv u cjelosti, smjernice, zahtjevi sa projektnim prijedlogom, obrasci i ostali prilozi kao i sve druge potrebne informacije po pojedinim projektima mogu se preuzeti na stranici Vlade Tuzlanskog kantona:

http://vladatk.gov.ba/javni-pozivi/247-mier/6956-javni-poziv-za-odabir-korisnika-grant-sredstava-podrska-razvoju-kantona-za-2019-godinu

Javni poziv ostaje otvoren 21 dan od dana objave.


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh