fejm.ba

Showbiz

Neda Ukraden snima novi spot, sve spremno za novi hit(VIDEO)

Na tri lokacije, pop diva potrudiće se da dočara mediteranski zvuk pjesme u kojoj se potpisuje kao koautor teksta.
Sve je spremno za još jedan novi hit Nede Ukraden!
Slavna pop diva Neda Ukraden pripremila je pravu muzičku poslasticu za sve svoje obožavaoce i poštovaoce njenog rada.
Nova pjesma “Najteže je kad se rastaje” sa kojom će nastupiti na CMC festivalu u junu ove godine, dobija i svoju ekranizaciju.
Neda se kao i svaki put potrudila da publici ponudi nešto novo i zanilmljivo pa se ovoga puta pojavljuje kao koautor teksta pesme. Spot se upravo snima u Nedinom rodnom Imotskom, a neki od kadrova snimani su u Rogaškoj Slatini u hotelu “Aleksandar”, gdje je Neda već boravila i gdje su domaćini izrazili želju, da je ugoste prilikom snimanja prvog sledeceg spota.
Kostimi koje slavna pjevačica nosi dugo su birani, s obzirom da se radi o tradicionalnoj pop pesmi mediteranskog zvuka. Kao i svaki put kada je Neda u pitanju, izuzetno elegantne komade koje pop diva nosi djela su svetskih kreatora, ali i poznatih domaćih modnih imena. U odabiru kostima Nedi je ovoga puta pomogla ćerka Jelena.
Drugi deo spota snimam u mom rodnom mjestu – Imotskom, kao i na nekim lokacijama na moru.
Ovo će biti prvi put u mojoj višedecenijskoj karijeri ,da je za lokaciju za snimanje sve urađeno sa skladom tematike pesme. Da je odabrano upravo ovo živopisno mesto u Dalmatinskoj Zagori.
Imali smo sreće da je sa dolaskom ekipe došlo i razvedravanje, a uskoro snimamo još kadrova kada se spustimo na obalu Jadrana – rekla nam je Neda u pauzama snimanja spota za numeru “Najteže je kad se rastaje”.
Sudeći po fotografijama, pop diva blista , a po kratkom snimku koji smo zabilježili ova numera prijeti da pomuti slavu sada već čuvene “Kao vino i gitara”.

BH Telecom
Na vrh