fejm.ba

Društvo

Načelnik općine Lukavac posjetio Dom za stare Hotel Ahmedić i uručio vrijednu donaciju

Načelnik općine Lukavac Edin Delić posjetio PU Ekskluzivni dom za starija lica – Hotel Ahmedić. PU Ekskluzivni dom za starija lica – Hotel Ahmedić je jedini hotel ovakvog tipa opremljen i uređen namjenski, a po evropskim standardima kvaliteta za smještaj i pružanje profesionalnih usluga njege starijih i iznemoglih osoba, ispunjen toplinom i zajedništvom.  Nalazi se u mjestu Mosorovac nadomak Lukavca i jezera Modrac i jedini je ovakav objekat na području ove općine.

Prilikom posjete  Delić je sa  menadžerom ove ustanove Suzanom Plavšić  obišao cijeli kompleks Doma, korisnike usluga ove ustanove ali i uposlenike,  a sve u skladu sa predočenim mjerama zaštite koje su poduzete u cilju ublažavanja pandemije koja je izazvana pojavom korona virusa.

Načelnik Delić pohvalio angažman svih uposlenika na svemu što su učinili da korisnici usluga Doma budu preventivno zaštićeni od pandemije. Korisnike usluga ovoga Doma je obradovao sa sirutkom za jačanje imuniteta, a uposlenike sa prijeko potrebnim rukavicama.


BH Telecom
Na vrh