fejm.ba

Lifestyle

Maestro Suits odijela idealna za maturante koji žele izgledati elegantno, atraktivno ili cassual sa stilom

Piše: Fatima Mehmedović

Završetak osnovne i srednje škole obilježava se maturskom večeri/maturom, koja predstavlja najsvečaniji momenat u životu adolescenata. Matura je kruna na jednu završenu epizodu života i predstavlja poseban momenat u životu svakog maturanta, a decenijama unazad poprimila je manifestacijski karakter. Za prvi najsvečaniji momenat u životu mlade osobe najvažniji je stajling. Vodi se računa o svakom detalju. Maturanti tako danima ranije pripremaju rješenja za sve, frizuru, modne dodatke, cipele, ali ono što maturante čini najelegantnijim je njihova odjevna kombinacija, za djevojke  je  to najčešće haljina, a za muškarce odijelo, koje se pamti godinama kasnije.

Ukoliko se još niste odlučili u kojem odijelu ćete se predstaviti na maturskom eventu svoje škole, a želite da izgledate atraktivnije, drugačije, elegantnije i otmjenije, onda je odijelo Maestro Suits idealno za Vas.

Muhamed HadžovićOvaj bh. brend u svojoj ponudi ima evening odijela u kojima će maturant, koji se odluči da ih nosi na maturi zasjati u blještavilu italijanskog stila, kvaliteta i najsavremenijeg dizajna. Također, za one koji više vole cassual varijantu, ovaj brend nudi savršena rješenja, a u toku je sniženje na sakoe 25 %.

Maestro odijela nastaju u fabrici Kismet, koja je jedina zadovoljila standarde u ovom dijelu Evrope da proizvodi  odijela za Armani.

Kompanija Kismet d.o.o. iz Doboj Istoka lansirala je prošle godine ekskluzivni brend muških odijela Maestro Suits, sa misijom da muškarcima u BiH ponudi jedinstven koncept kupovine odijela kakvog dosada nisu mogli  pronaći na  području BiH i regiona.

Taj koncept između ostalog podrazumijeva hiljade odijela na jednom mjestu skrojenih od vrhunskih tkanina, sašivenih prema savremenim italijanskim tehnoloških standardima, različitih cjenovnih klasa.

Tomislav Cvitanušić

Maestro Suits muškarcima nastoji maksimalno pojednostaviti potragu za idealnim odijelom, za sve prilike, pa tako i za maturu. Također u prodavnicama ovog domaćeg brenda možete pronaći sve ostalo što vam je potrebno da zablistate u tom najsvečanijem trenutku. Naime, kupci osim širokog izbora odijela, u ponudi mogu pronaći stotine košulja, kravata, modnih dodataka i kožne galanterije.

Profesionalno osoblje potrudit će se da  izabrate odijelo koje  Vam najviše odgovara, a koje u kratkom  vremenu po potrebi može prilagoditi Vašim dimenzijama na licu mjesta.

Muhamed Hadžović

Najpoznatiji primjeri tkanina od kojih se izrađuju ova odijela su autentična italijanska Reda i Vitale Barberis Canonico VBC, koji su sinonim za stil i eleganciju, od kojih se šiju i Maestro Suits odijela.

Maestro odijela bila su i izbor  zmajeva Rukometne reprezentacije BiH.

Mirsad Terzić

Ukoliko želite da Vaš stajling za maturu bude svjetski, odiše stilom, elegancijom i kvalitetom, a da uz to nosite bh. brend  onda je Maestro odijelo savršen izbor za Vas.

Budite najatraktivniji maturant odabirom Maestro odijela, koje možete pronaći u poslovnici  u  krugu fabrike u Maloj Brijesnici (Doboj Istok), te u poslovnici  u Sarajevu, u Kolodvorskoj 12 (TC Intershop – 1. sprat)

Više o Maestro Suits možete pogledati na web stranici:

https://maestrosuits.com/

Facebook stranici: https://www.facebook.com/maestrosuits/

Instragram profilu: https://www.instagram.com/maestro.suits/


BH Telecom
Na vrh