fejm.ba

Showbiz

MAC (Music Awards Ceremony) večeras u Beogradu prvi put okupio regionalne zvijezde (LIVE PRIJENOS)

Najglamurozniji muzičko-scenski spektakl u regionu organiziran je večeras u Beogradu u Štark Areni.

Naime, MAC ( Music Awards Ceremony) manifestacija je, koja je okupila sve regionalne zvijezde na jednom mjestu i zvučna imena  iz javnog života ex Ju.

Na početku manifestacije sve zvijezde, koje su prodefilovale „red carpetom“ pohvalile su organizatore i podijelile impresije, da je regionu jedan ovakav događaj falio.

Između ostalih na MAC su pristigli Marija Šerifović, Aleksandra Radović, Sara Jo, Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Emina Jahović, Knez, Rasta, Željko Joksimović, Karolina Gočeva, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga  i mnogi drugi iz svijeta poznatih.

Pop zvijezda, Aleksandra Radović istaknula je, da je ovo između ostalog i prilika da se ljudi koji se bave istim poslom bolje upoznaju.

MUSIC AWARDS CEREMONY (MAC) POWERED BY HUAWEI u organizaciji i produkciji Skymusic-a, okupila je  najpopularnije izvođače iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, na dodjeli prvih regionalnih muzičkih priznanja.

Na manifestaciji će učestvovati više od 60 poznatih imena, tokom 4 sata programa.

MAC je manifestacija koja je dugo pripremana, dovoljno je reći da je večeras na tom događaju uključeno 50 kamera i da će se scenski nastupi odvijati na 6 bina.

Publika će uživati u svečanoj dodjeli više od 30 priznanja, kao i u eksklutivnim nastupima zvijezda, osmišljenim i režiranim samo za ovaj događaj.

U LIVE spektaklu biće predstavljeni najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije, scenografije, audio i video tehnologije, pokretni ekrani i inovativni koncept rasvjete.

Među prvima nagradu je dobila Senidah, u kategoriji HIP HOP izvođača, inače osvježnje na muzičkoj sceni.

Očekuju se spektakularni nastupi, a MAC možete pratiti LIVE, na YOU TUBE kanalu.

https://www.youtube.com/watch?v=FvcCqpa1ud0&fbclid=IwAR2JsgDjCmxRRVh0HYcm5IBtNb2NBOJWyFgHSscv7LVyBA7nv6K8A_f3ahs


Custom Text
AS Tad
Na vrh