fejm.ba

Showbiz

Legendarni reper Snoop Dogg dobio zvijezdu na Stazi slavnih (VIDEO)

Reper Snoop Dogg sa Long Beach-a, smatra se legendom rep muzike, a svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih je dobio u ponedjeljak, četiri dana prije 25. godišnjice od izlaska njegovog debitantskog albuma “Doggystyle.

Porodica i dugogodišnji prijatelji su se okupili za otkrivanje zvijezde ispred El Capitan Entertainment centra na holivudskom Bulevaru. Jimmy Kimmel je imao tu čast da najavi 16 puta Grammy nominovanog repera, a Dr. Dre i Quincy Jones su također bili tu da podrže slavlje.

“Dobiti zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, je jedno od najvećih priznanja koje zabavljač može dobiti i ako postoji iko ko je zaslužuje, onda je to Snoop Dogg,” rekao je Kimmel.

Poslije zahvale na podršci svih ovih godina,  Jones-u, Dr. Dre-u, Warren G-u i bližoj porodici, Snoop nije zaboravio da se zahvali samom sebi.

“Zadnja, ali ništa manje vrijedna zahvala, ide meni,” izjavio je reper. “Želim se zahvaliti sebi, jer sam vjerovao u sebe. Želim se zahvaliti što sam vrijedno radio sav ovaj posao”Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh