fejm.ba

Lifestyle

Kozmetički salon Queen slavi četiri godine rada i postojanja

Poznati tuzlanski kozmetički salon Queen danas slavi četiri godine poslovanja.

Mlada vlasnica ovog salona, poznata tuzlanska kozmetičarka Jasmina Muslić odlučila se za pokretanje vlastitog biznisa prije četiri godine.

Tokom navedenog  perioda bilo je mnogo truda i odricanja, no, kozmetički salon Queen danas važi za jedan od najuspješnijih u Tuzli i dobro poznata adresa pripadnicama nježnijeg spola.

Decembar 2017.godine period je, kada je  Jasmina donijela konačnu odluku, da  nakon dugogodišnjeg prepoznatljivog rada, usavršavanja i educiranja u oblasti kozmetologije i estetike, u okviru vlastitog salona pruži damama usluge koje prate najsavremenije trendove, kada je ljepota i njega u pitanju.

Inače, Muslić je među prvima u Tuzli počela sa modernom tehnikom japansko iscrtavanje obrva, za koju se danas sve više odlučuju žene, od onih najmlađih, do dama u odmakloj dobi, i za koji posjeduje certifikat PhiBrows, akademije Branka Babića.

Osim Jasmine vrijednu ekipu salona Queen čine mlade i vješte Glorija i Samra.

Salon “Queen” nudi usluge japanskog iscrtavanja obrva, nadogradnju-ruski volumen trepavica, puder obrve, nadogradnju i geliranje noktiju, šminkanje, manikir i pedikir usluge.

Muslić je poručila  da je kvalitet ponuđene usluge najvažniji u poslu koji radi, dodavši da ukoliko se taj posao obavlja kvalitetno i profesionalno, uz posvećen tretman svakome ko se odluči za određeni vid uljepšavanja, garantira se  prepoznatljivost u radu, iako se danas sve više žena odlučuje za slične poslove.

Smatra da je da uz ulaganje, konstantno educiranje  i trud, kvalitet  ono što klijente zadržava.

Ova mlada Tuzlanka  posjeduje brojne certifikate za rad, sticala je znanje i iskustva od najuspješnijih profesionalaca u ovoj oblasti.

Kozmetički salon Queen se nalazi u zgradi “Toranj”, ul. Maršala Tita 34, otvoren je od 10 do 18 sati svakim danom osim nedjelje.

Informacije i rezervacije termina dostupne su putem broja telefona: 061 505 268 ili Facebook stranice Kozmetički salon Queen.

Redakcija portala Fejm.ba upućuje čestitke Jasmini i njenim kolegicama Gloriji i Samri i želi im puno uspjeha u daljem poslovanju.


BH Telecom
Na vrh