fejm.ba

Showbiz

Koncert Amela Ćurića na Panonici u petak 16. augusta

U okviru koncertnog programa “Ljeto na Panonici”, dolazi nam popularni bosansko-hercegovački muzičar i pjevač Amel Ćurić sa svojom gupom. Koncert će se održati u petak,  16.avgusta sa početkom u 21 sat pod otvorenim nebom, na platou ljetne bašte Vrtić na prvom Panonskom jezeru u Tuzli.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 7 KM od 20:00 sati na dan koncerta na ulazu istočna kapija (iza benzinske pumpe Ina) na prvom Panonskom jezeru .

Predstavljamo vam i snimak sa fantastičnog koncerta Amela Ćurića koji je održan 2015. godine na istoj lokaciji: https://youtu.be/kNNyZV9Gb3M.

Numera sa novog albuma pod nazivom ”Upaljač” predstavlja prepoznatljivi zvuk Amela Ćurića i sigurno je jedan od hitova na koje ćemo zajedno zapjevati iz sve snage: https://youtu.be/_VsLg1rS__Y.

Pozivamo sve ljubitelje dobre muzike, dobre zabave i provoda da u petak 16. avgusta od 21 sat posjete Panoniku i u prelijepom ambijentu ljetne bašte Vrtić svi zajedno zapjevamo dobro poznate hitove kao i odlične numere sa novog albuma ”Neizdrživo”.


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh