fejm.ba

Showbiz

Koncert Amela Ćurića na Panonici u petak 16. augusta

U okviru koncertnog programa “Ljeto na Panonici”, dolazi nam popularni bosansko-hercegovački muzičar i pjevač Amel Ćurić sa svojom gupom. Koncert će se održati u petak,  16.avgusta sa početkom u 21 sat pod otvorenim nebom, na platou ljetne bašte Vrtić na prvom Panonskom jezeru u Tuzli.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 7 KM od 20:00 sati na dan koncerta na ulazu istočna kapija (iza benzinske pumpe Ina) na prvom Panonskom jezeru .

Predstavljamo vam i snimak sa fantastičnog koncerta Amela Ćurića koji je održan 2015. godine na istoj lokaciji: https://youtu.be/kNNyZV9Gb3M.

Numera sa novog albuma pod nazivom ”Upaljač” predstavlja prepoznatljivi zvuk Amela Ćurića i sigurno je jedan od hitova na koje ćemo zajedno zapjevati iz sve snage: https://youtu.be/_VsLg1rS__Y.

Pozivamo sve ljubitelje dobre muzike, dobre zabave i provoda da u petak 16. avgusta od 21 sat posjete Panoniku i u prelijepom ambijentu ljetne bašte Vrtić svi zajedno zapjevamo dobro poznate hitove kao i odlične numere sa novog albuma ”Neizdrživo”.


BH Telecom
Na vrh