fejm.ba

Showbiz

Justin Bieber: “Želim živjeti kao Isus”

Za Justina Biebera posljednje godine bile su ispunjene uhićenjima, skandalima i raznim pokušajima promjene njegovog izgleda kako bi pogurao svoju karijeru. Ove godine je stao i na ludi kamen, a vjera mu u svemu tome pomaže najviše-

Kanadski pop muzičar, podijelio je i svoj stav glede vjere. “Iskreno bih htio živjeti kao Isus”, rekao je Complexu u jednom dugačkom intervjuu. “Ne biti Isus. Nikad nećeš moći, ne želim biti neshvaćen. Stvorio je prekrasan put za voljeti ljude i biti ljubazan. Ako vjeruješ, on je umro zbog naših grijeha”.

Pjevač je pojasnio da nije vjernik, budući da je protiv onih “stvarno čudnih stvari koje se događaju u crkvi” i onog stava nekih kršćana “ja vjerujem više od tebe”. Ali naglasio je kako se njegov život promijenio zbog vjere. “Imamo najveći lijek od svih i njegovo ime je Isus Krist”, kaže. “I On je uistinu jedan iscjelitelj. Eto što je. Vrijeme je da svi podjele svoje misli. Da se čuju njihovi glasovi, u što god vjerovali. Kažite. Ja ne uspijevam više to držati u sebi”.

Kanadski pjevač u septembru je oženio model Hailey Baldwin, a utiske s prvog Dana zahvalnosti u braku podijelio je sa 102 miliona pratitelja na Instagramu.

Prvi Dan zahvalnosti kao oženjen čovjek, prvi put sam bio domaćin na taj praznik. Veze su teške i ljubav nije uvijek lagana, ali hvala Isusu koji mi je pokazao šta da radim. Svaki dan je proces učenja, težim da budem kao Isus, strpljiv, ljubazan i nesebičan. Dug put je ispred mene, ali Božija milost je dovoljna“, napisao je Bieber.


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh