fejm.ba

Lifestyle

Jedinstven koncept frizerskog salona u Tuzli, posjetite Studio 21 u centru grada

Tuzla je na proljeće dobila prvi fen bar, Studio 21, koji je smješten u centru grada, a koji nudi brzu i profesionalnu uslugu ženama, koje u svakom trenutku žele izgledati besprijekorno.

Ono po čemu je ovaj jedinstveni frizerski salon drugačiji je to, što je prilagođen brzom načinu života i potrebama savremene žene, odnosno u ovom salonu nije potrebno zakazivanje termina.

Takav koncept salona prakticira se  u većini evropskih zemalja, gdje se nudi brza, kvalitetna, povoljna usluga fen frizure.

Lijepa i njegovana kosa za ženu je postala ključni dio outfita, bez obzira na profesiju kojom se bavi. Stoga i ovaj fen bar u Tuzli pripadnicama nježnijeg spola nudi  kvalitetnu frizuru za sve prilike, i za one koje nenadano iskrsnu.

Pri  dolasku u fen bar ‘Studio21’ dočekat će vas moderan,  lijepo uređen prostor, umirujući ambijent, ljubazno osoblje i profesionalna usluga.

Ovaj studio smješten je na adresi Turalibegova 25A – I sprat (Zgrada islamskog centra).

Radno vrijeme  ovog salona, je od 08-19h radnih danima, subotom 08-17h, nedjelja i praznici su neradni.

Sve dodatne informacije možete potražiti  i putem zvaničnog Facebook stranice  https://www.facebook.com/Studio-21-Frizerski-salon-i-Fen-bar-2414963731907315/  i Instagram profila

https://www.instagram.com/explore/locations/2414963731907315/studio-21-frizerski-salon-i-fen-bar/


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh