fejm.ba

Lifestyle

Jedinstven koncept frizerskog salona u Tuzli, posjetite Studio 21 u centru grada

Tuzla je na proljeće dobila prvi fen bar, Studio 21, koji je smješten u centru grada, a koji nudi brzu i profesionalnu uslugu ženama, koje u svakom trenutku žele izgledati besprijekorno.

Ono po čemu je ovaj jedinstveni frizerski salon drugačiji je to, što je prilagođen brzom načinu života i potrebama savremene žene, odnosno u ovom salonu nije potrebno zakazivanje termina.

Takav koncept salona prakticira se  u većini evropskih zemalja, gdje se nudi brza, kvalitetna, povoljna usluga fen frizure.

Lijepa i njegovana kosa za ženu je postala ključni dio outfita, bez obzira na profesiju kojom se bavi. Stoga i ovaj fen bar u Tuzli pripadnicama nježnijeg spola nudi  kvalitetnu frizuru za sve prilike, i za one koje nenadano iskrsnu.

Pri  dolasku u fen bar ‘Studio21’ dočekat će vas moderan,  lijepo uređen prostor, umirujući ambijent, ljubazno osoblje i profesionalna usluga.

Ovaj studio smješten je na adresi Turalibegova 25A – I sprat (Zgrada islamskog centra).

Radno vrijeme  ovog salona, je od 08-19h radnih danima, subotom 08-17h, nedjelja i praznici su neradni.

Sve dodatne informacije možete potražiti  i putem zvaničnog Facebook stranice  https://www.facebook.com/Studio-21-Frizerski-salon-i-Fen-bar-2414963731907315/  i Instagram profila

https://www.instagram.com/explore/locations/2414963731907315/studio-21-frizerski-salon-i-fen-bar/


BH Telecom
Na vrh