fejm.ba

Showbiz

Jala Brat objavio novi album #99, a od danas se emituje i Imperia TV

Jedan od najpopularnijih repera u regionu Jala Brat objavio je dugo najavljivani album pod nazivom “99”.

Šest novih pjesama dugoočekivanog albuma na kanalu “Imperia” na YouTubeu objavljivan je iz sata u sat, od 12 do 18 sati.

Prethodno je album bio dostupan putem aplikacija na Amazonu, Itunesu i Google Playu, a od danas će biti dostupni i na YouTubeu, Deezeru i Spotiflyu.

Na albumu je 9 pjesama, među kojima su i “Gasira”, “99”, “O.D.D.D” koju pjeva s Bubom Corellijem i Cobyjem, “Monika” i “Zove Vienna”.

Youtube kanal Bube Corelija i Jale Brata prati skoro milion i 300 hiljada ljudi, a večeras je održan i koncert ovog dvojca na platou Skenderije, na kojem je promoviran novi album, a dijeljeni su i pokloni i autogrami za najupornije fanove.

Nove pjesme koje će vjerovatno ubrzo biti u trendingu, potvrdit će ponovo  popularnost ovih izvođača i novog pravca muzike, koji okuplja jednu čitavu novu generaciju mladih širom regije.

Spot za pjesmu O.D.D.D radio je mladi bh režiser Arnej Misirlić, koji inače ima dobru dugogodišnju suradnju sa najpopularnijim reperima regiona, koji je na svojim nalozima na društvenim mrežama Facebook i Instagram poručio:

Posebna emocija me veže za ovu pjesmu i za ovaj album. Počeli smo skupa raditi prije 8 godina, davne 2011. i naši su se putevi toliko ispreplitali u tih 8 godina da više ni sam ne znam, koliko smo zajedničkih projekata uradili. Skupa smo sazrijevali, svako u svom poslu, gradili svoje priče i uvijek nalazili vremena za dobro druzenje i za zajednicke projekte. I poseban je osjećaj, to sto nakon 8 godina i dalje radimo skupa i to što kada je planirao ko će raditi za koju pjesmu spot, mene je zvao i pitao imam li vremena da radim spot za ovu pjesmu. Osjetili smo je i ja i on. Vremena s glave nisam imao, u ovom ludilu od sezone ali za ovaj projekat sam ga morao stvoriti, jer je pjesma koja priča sve ono sto smo skupa prošli i što smo pojedinačno prošli. Loyalty can never be overrated! I ovaj čitav današnji dan, emocije, 6 pjesama, spotovi, album i to da je moj drug neprikosnoveno potvrdio svoj status jedne od najvecih balkanskih zvijezda današnjice. Od Diadore do Diora, brate, od Diadore do Diora!! “

Ulogu u spotu utjelovio je tuzlanski mladi glumac Feđa Zahirović.

Pored objavljivanja novog albuma od 9. septembra počelo je emitiranje  “Imperia TV”.

Prvog dana emitovanja na televiziji će biti premijerno prikazani spotovi svih šest pjesama sa novog albuma Jale Brata pod nazivom “99”.

“Imperia TV” ostvarila je saradnju sa jednom od najvećih kompanija i vodećim telekom operaterom u BiH – BH Telecom.

 


BH Telecom
Na vrh