fejm.ba

Lifestyle

Inovativni bh. brend muških odijela Maestro Suits nastao u Doboj Istoku

Bosna i Hercegovina je 2019. godine postala bogatija za brend vrhunskog kvaliteta. Nakon 25 godina rada u tekstilnoj industriji i saradnje sa nekim od najvećih modnih kuća iz svijeta poput Armanija i drugih, kompanija Kismet doo iz Doboj Istoka lansirala je ekskluzivni brend muških odijela Maestro Suits, sa misijom da muškarcima u Bosni i Hercegovini ponudi jedinstven koncept kupovine odijela kakvog dosada nisu mogli sresti na području Bosne i Hercegovine i regiona.

Taj koncept između ostalog podrazumijeva hiljade odijela na jednom mjestu skrojenih od vrhunskih tkanina, sašivenih prema savremenim italijanskim tehnoloških standardima, različitih cjenovnih klasa.

Muhamed Hadžović

Maestro Suits predstavlja inovaciju na tržištu Bosne i Hercegovine, a odijela se mogu pronaći  u poslovnici  u  krugu fabrike u Maloj Brijesnici (Doboj Istok), te u poslovnici  u Sarajevu, u Kolodvorskoj 12 (TC Intershop – 1. sprat

Novi bh. brend muškarcima nastoji maksimalno pojednostaviti potragu za idealnim odijelom, pa baš iz tog razloga kupci osim širokog izbora odijela, u ponudi mogu pronaći stotine košulja, kravata, modnih dodataka i kožne galanterije, profesionalno osoblje koje će im pomoći izabrati odijelo i krojače, koji će odijelo u kratkom vremenu po potrebi prilagoditi na licu mjesta.

Maestro Suits su moderno dizajnirana odijela italijanskog kroja, a u prodavnici je moguće pronaći tri vrste odijela: casual,business i evening odijela, te sakoe za poslovno – ležerni stil oblačenja.

Maestro Suits odijela napravljena su od najkvalitetnijih luksuznih vunenih materijala, čija finoća doseže i do 160S. Oznaka S je osnovna mjerna jedinica kojom se mjeri kvalitet tkanine za odijela izmjeren u mikronima.  Što je manji broj S tkanina se manje širi i dosta je kruća i teža, a što je broj veći, to je tkanina kvalitetnija.  Tako 100 S označava tkanine srednje kvalitete, a 120 S veoma kvalitetne tkanine.

Najpoznatiji primjeri ovih tkanina jesu autentična italijanska Reda i Vitale Barberis Canonico VBC, koji su sinonim za stil i eleganciju, od kojih se šiju i Maestro Suits odijela.

Lideri su u proizvodnji finih vunenih tkanina za izradu klasičnih muških odijela, te predstavljaju primjer talijanskog majstorstva, spajajući umjetničku tradiciju sa tehnološkim inovacijama kako bi se postigao još bolji rezultat.

Više o Maestro odijelima na : https://maestrosuits.com/

I na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/maestrosuits/

https://www.instagram.com/maestro.suits/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maestro Suits su prepoznale i već u prvoj godini promovisale poznate osobe poput triatlonca i humaniste Tomislava Cvitanušića, glumca Muhameda Hadžovića i poduzetnika i TV lica Fikreta Hodžića, te mnogih drugih iz poslovnog i diplomatskog svijeta.


BH Telecom
Na vrh