fejm.ba

Regija

Incident pred Skupštinom Srbije uoči sjednice o Kosovu: Potukli se radikali i pristalice Dveri

Ispred Skupštine Srbije, uoči početka sjednice o Kosovu, došlo je do incidenta između poslanika Dveri i Srpske radikalne stranke.

Poslanici Dveri nisu htjeli da se sklone kako bi prošao automobil u kojem je bio lider radikala Vojislav Šešelj, zatim je došlo do verbalnog okršaja, a onda i do naguravanja, prenosi Tanjug.

Na kraju su se poslanici Dveri ipak sklonili kako bi Šešeljev automobil prošao.

Član Predsjedništva Dveri Jugoslav Kiprijanović, koga je vozač Vojislava Šešelja udario bejzbol palicom, kazao je za N1 da je zadobio udarac u predjelu kuka i stomaka, ali da je skočio niz stepenice i time izbjegao svu silinu zamaha bejzbol palicom.

On kaže da obezbjeđenje nije reagovalo, ali da će protiv napadača podnijeti prijavu.

“Očigledno je da batinaši u stilu Vojislava Šešelja i na kraju krajeva u istom stilu i naprednjački, pošto su od istoga oca nastali, ne poznaju drugačiji način obračuna sa političkim neistomišljenicima osim da nasrću fizički. Ovom nasilju koje vrši SNS u prećutnom dogovoru sa Šešeljem i njihovom poželjnom opozicijom, naprosto tome mora doći kraj. I svakako će uslijediti prijava”, rekao je Kiprijanović za N1.


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh