fejm.ba

Lifestyle

Husneta Tupković proglašena Divom turizma BiH

Bord direktora Udruženja Diva turizma jednoglasno je donio odluku kojom je Husneta Tupković proglašena Divom turizma Bosne i Hercegovine.  Ova harizmatična djevojka je plijenila ljepotom u Vrnjačkoj banji 08. novembra ove godine kada je svečano krunisana.

 Vrnjačka banja također bila je domaćin izbora za Divu turizma Srbije, a Husneta je  u žiriju birala novu Divu turizma Srbije rame uz rame sa Marinom Đorđević, Nevenom Boškovićem, Lanetom Gotovićem, Jelenom Krunić, Ljiljanom Samardžić i još mnogim poznatim ličnostima iz svijeta mode, kozmetike, turizma i  političke scene.

U izjavi za Fejm.ba Husneta je navela da je oduševljena  svojom novim dosignućem posebno zbog toga što je, kako kaže  to nešto novo, inovativno i turistički.

Husneta je, kako navodi, našla sličnost sa svojim primarnim zanimanjem, a to je ekonomija, jako je zanima marketing pa naglašenost turizma u ovoj tituli nosi još snažniju povezanost s njom.

Ova prelijepa Bosanka  modelingom se bavi još od 2013.godine kada je proglašena Misicom FBiH i kaže da još uvijek uživa u tom poslu sa istim žarom kao i prvog dana.

Bavljenje modelingom je nije omelo da  završi Ekonomski fakultet Univerziteta u Tuzli, a trenutno je na master studiju iz oblasti marketinga. Radi u svojoj struci i nada se da će jednog dana biti marketing menadžer ili PR.


Custom Text
Lafat Komerc

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2019 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh