fejm.ba

Lifestyle

Husneta Tupković proglašena Divom turizma BiH

Bord direktora Udruženja Diva turizma jednoglasno je donio odluku kojom je Husneta Tupković proglašena Divom turizma Bosne i Hercegovine.  Ova harizmatična djevojka je plijenila ljepotom u Vrnjačkoj banji 08. novembra ove godine kada je svečano krunisana.

 Vrnjačka banja također bila je domaćin izbora za Divu turizma Srbije, a Husneta je  u žiriju birala novu Divu turizma Srbije rame uz rame sa Marinom Đorđević, Nevenom Boškovićem, Lanetom Gotovićem, Jelenom Krunić, Ljiljanom Samardžić i još mnogim poznatim ličnostima iz svijeta mode, kozmetike, turizma i  političke scene.

U izjavi za Fejm.ba Husneta je navela da je oduševljena  svojom novim dosignućem posebno zbog toga što je, kako kaže  to nešto novo, inovativno i turistički.

Husneta je, kako navodi, našla sličnost sa svojim primarnim zanimanjem, a to je ekonomija, jako je zanima marketing pa naglašenost turizma u ovoj tituli nosi još snažniju povezanost s njom.

Ova prelijepa Bosanka  modelingom se bavi još od 2013.godine kada je proglašena Misicom FBiH i kaže da još uvijek uživa u tom poslu sa istim žarom kao i prvog dana.

Bavljenje modelingom je nije omelo da  završi Ekonomski fakultet Univerziteta u Tuzli, a trenutno je na master studiju iz oblasti marketinga. Radi u svojoj struci i nada se da će jednog dana biti marketing menadžer ili PR.


BH Telecom
Na vrh