fejm.ba

Društvo

Grad Tuzla:Održan ’’Dan otvorenih vrata’’ za organizacije civilnog društva

U povodu objavljivanja javnog poziva za finansiranje/sufinansiranje manifestacija sa pozicija “Grantovi za sportske manifestacije” i “Grantovi za kulturne manifestacije” Služba za kulturu, sport, mlade i socijalnu zaštitu Grada Tuzle održala je 29.01.2020. godine Dan otvorenih vrata za sve organizacije civilnog društva i sportske klubove.

Na Danu otvorenih vrata potencijalni aplikanti upoznati su sa kriterijima i načinom apliciranja na javni poziv te dobili odgovore na postavljena pitanja vezana za popunjavanje prijavnog obrasca, prihvatljive troškove i tehnička pitanja vezana za pripremu manifestacija.

Javni poziv ostaje otvoren do utroška sredstava, a prijavni obrazac može se preuzeti na sljedećem linku: http://grad.tuzla.ba/vijesti/objavljen-javni-poziv-za-finansiranje-suf.

Aplikanti koji nisu prisustvovali Danu otvorenih vrata sve potrebne informacije mogu dobiti u Službi za kulturu, sport, mlade i socijalnu zaštitu putem telefona: 035 307 327; 307 415; 307 391 i 307 317 ili e-mailom asja@tuzla.ba; mirelav@tuzla.ba; tahirab@tuzla.ba i marijanai@tuzla.ba.


Custom Text
AS Tad

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2020 Agencija za multimediju "FEJM". Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Na vrh