fejm.ba

Lifestyle

Frizersko-kozmetički salon ZO&EM by Ksenija svečano otvoren u novom glamuroznom ruhu VIDEO

Novi  glamurozni frizersko-kozmetički studio ”Zo&Em by Ksenija”  otvoren je u Tuzli, u naselju Zlokovac u  zgradi Murex u petak 20.novembra 2020 godine. Prijem koktel upriličen je u tri različita termina (zbog epidemiološke situacije) kako bi svi klijenti, prijatelji i gosti mogli prisustvovati svečanom otvaranju.

Ksenija Dugajić nova vlasnica salona predstavila je prisutnima novitete i proširenu paletu usluga, koje će imati ovaj salon, pored brenda ”Zo&Em” koji je već postojao.

Nove usluge podrazumijevaju osim frizerskog dijela  i usluge tretmana lica,  šminkanja, obične I brazilske madero terapije, masaža, nadogradnja noktiju, manikira i pedikira raznih vrsta, tretmani lica od klasičnih do hemijskih, dermapen, microneedling, babyglow,

Drago mi je što smo nakon nekoliko mjeseci rada mog menadžmenta napokon otvorili vrata našeg studia. Ja sam jako hrabro i odvažno odlučila da to uradimo baš u periodu kada se to rijetki mogu usuditi ali imala sam potporu mog cijelog tima, saradnika i prijatelja kojima se ujedno i zahvaljujem što su nas počastili svojim dolaskom na samo otvaranje salona – istakla je vlasnica Ksenija Dugajić

Na svečanom otvorenju studia osim starih klijenata koji su oduševljeni novim izgledom salona na prijem koktelu su viđene i mnoge javne ličnosti grada kao i kolege šminkeri, frizeri iz drugih salona što potvrđuje da će ovaj glamurozni salon imati jedan porodičan i prijateljski odnos prema svim klijentima.

Ksenija se još zahvalila i Sar Light firmi koja je na  otvaranju svojom rasvjetom uredila objekat. Kao i fotografu Harisu Karabegoviću čije fotografije sa otvorenja možete pogledati u nastavku kao i video na kojem se vidi ambijent salona.

 


BH Telecom
Na vrh