fejm.ba

Showbiz

Finale Zvezda Granda otvorila Bosanka Džejla Ramović

Veliko finale popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” otvorila je takmičarka iz tima Marije Šerifović, Bosanka  Džejla Ramović. Džejla se na sceni pojavila u dugoj bijeloj haljini i ostavila sve bez daha svojim stajlingom i vanserijskim pevačkim talentom. Marijina učenica predstavila se pjesmama grupe Stijene “Ima jedan svijet” i duetom njene mentorke i Jovane Nikolić “Nismo smeli”.

Osim Džejle  laskavu titulu nove zvezde Granda borit će se još 15 takmičara. Kao i svaku emisiju do sada i ovo finalno veče otvorili su Sanja Kužet i Voja Nedeljković, koji su televizijskim gledaocima pokušali da dočaraju kakvo uzbuđenje i euforija vladaju u studiju na Košutnjaku.

Voditeljski par objasnio je da će u glasanju pored publike učestvovati i preko 30 članova, žirija kako sa domaće scene tako i iz regiona i da će to učiniti telefonskim putem po evrovizijskom sistemu glasanja, dok mentori ovoga puta neće imati mogućnost da glasaju.

Gledaoci će za svog favorita moći da daju glas putem SMS poruke tako što ukucaju redni broj takmičara i pošalju iz Srbije na 1010, Bosne i Hercegovine 091410719 i iz Severne Makedonije 145333. Publika koja glasa sms porukama može da pošalje najviše 20 poruka za nekog kandidata, a sabiranjem glasova žirija i sms poruka gledalaca biće odlučen pobednik.

Pobjednik “Zvezda Granda” dobija automobil, statuu, pesmu i spot, kao i nastup na muzičkom festivalu “Ulaz”, gdje će imati priliku da zapjeva rame uz rame sa velikim imenima domaće javne scene.

Glasanje je počelo!

Izvor: Grand


BH Telecom
Na vrh