fejm.ba

Showbiz

Džejla Ramović nova je Zvezda Granda

Mlada Goraždanka Džejla Ramović, koja je tokom ovogodišnje  sezone popularnog  muzičkog takmičenja Zvezde Granda oduševljavala publiku širom regiona, večeras je odnijela pobjedu u iznimno jakoj konkurenciji.

Džejla je svojim nastupom i otvorila veliko finale popularnog muzičkog  “Zvezde Granda”. Ona  je takmičarka iz tima Marije Šerifović.

Mlada Bosanka  se na sceni pojavila u dugoj bijeloj haljini i ostavila sve bez daha svojim stajlingom i vanserijskim pevačkim talentom. Marijina učenica predstavila se pjesmama grupe Stijene “Ima jedan svijet” i duetom njene mentorke i Jovane Nikolić “Nismo smeli”.

Osim Džejle za   laskavu titulu nove zvezde Granda borilo će se još 15 takmičara.

Odluka o pobjedniku donesena je evrovizijskim sistemom bodovanja, a muzičke vještine ocjenjivali su zajedničkim snagama publika te oko 30 regionalnih muzičkih imena. Džejla je dobila 101.000 glasova publike iz cijele regije što je uvjerljivo najviše od svih takmičara.

Drugo mjesto osvojila je Milica Čikarić, dok je trećeplasirani Sanel Smolo, također bh. predstavnik.

Osim što će imati priliku snimiti jednu pjesmu i spot za Grand produkciju, Džejla Ramović je također dobila i luksuzni automobil Škoda Rapid, ali će imati priliku i nastupati na muzičkom festivalu “Ulaz” u Beogradu.

 

 


BH Telecom
Na vrh