fejm.ba

Lifestyle

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA: Hit u svijetu koji možete uraditi i u salonu Zo&Em u Tuzli

Za trenutno najveći hit u svijetu ljepote, maderoterapiju ste sigurno čuli, no maderoterapija ima više svojih grana, a u nastavku  upoznat ćemo vas sa brazilskom maderoterapijom.

Ksenija Dugajić inače vlasnica frizersko-kozmetičkog salona ”Zo&Em” jednog od najpoznatijih i najkvalitetnijih u Tuzli, inače je i certificirani maderoterapeut. Osim što u ovom glamurzonom salonu imate usluge najmodernijih trendova frizura i njege kose, od nedavno salon pruža i usluge manikira-pedikira, kao i svih metoda čišćenja lica najmodernijom i najpoznatijom francuskom kozmetikom. Maderoterapija je jedna od također usluga koje nudi ”Zo&Em” salon.

Ksenija Dugajić ovaj put objasnila  je razliku između maderoterapije i brazilske maderoterapije koju još i zovu vakum brazilska maderoterapija.

Ono što razlikuje brazilsku maderoterapiju od one klasične je to, što daje rezultate 6 puta više od one klasične maderoterapije. Iako u dosadašnjem radu sa klijentima i od klasične maderoterapije rezultati su vidjlivi odmah, ali nekako kod brazilske, hajde da tako kažem rezultati su nakon prvog tretmana mnogo više uočivi i istaknuti. Jer u praksi maderoterapeuta se ističe da pacijent može čak nakon prvog tretmana da izgubi i do 42 centimetra u struku. – započinje Ksenija naš razgovor

Brazilska maderoterapija se radi mješavinom ruke i oklagije, tako da se u toku terapije tijelo modela savršeno modelira i čini privlačnijim. Nije potrebno čekati 10 tretmana da se vidi razlika. Svaki tretman je razlika.

Brazilska madero masaža seže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala ćelije iznutra. Prednosti brazilske  maderoterapije su da se smanjuju masne naslage oko struka, eliminiše višak sa butina, sužava struk, definišu ruke i noge, oblikuju butine i zadnjica, smanjuju naslage na leđima i stomaku i preraspoređuje salo na zadnjici.

Ono što ja još volim istaknuti u razgovoru sa klijentima je to da kroz razgovor sa klijentima mogu shvatiti da im prije samog odlučivanja da urade bilo koju od maderoterapija, nažalost nisu pomogle nikakve kreme u borbi protiv strija i zatezanja tijela. Pa mogu da slobodno kažem bez tretmana i čvrste ruke nema ni rezultata, kaže Ksenija.

Tako da, ako želite poboljšati izgled vašeg tijela, izgubiti višak vode u tijelu i ispeglati strije – toplo preporučujem onda da posjetite frizersko-kozmetički salon  Zo&Em, koji se nalazi na zlokovcu (Murex zgrada – u produžetku teretane Kron) – poručuje Ksenija Dugajić


BH Telecom
Na vrh