fejm.ba

Lifestyle

Akcija brazilske vakum maderoterapije u tuzlanskom beauty salonu ZO&EM

Piše: Fatima Mehmedović

Brazilska vakum maderoterapija postaje apsolutni hit u svijetu i svakim danom je sve popularnija. Tretmani daju do 6 puta brže rezultate u usporedbi sa klasičnom maderoterapijom. Brazilska vakum maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija, jer su već nakon jednog tretmana  vidiljivi rezultati i za jedan dan su vidljive transformacije.

U Hair&beauty salonu ZO&EM u Tuzli u toku je akcija na tretmane brazilske vakum maderoterapije. Tretmane izvodi Emin Salamović, koji je certificiran za to.

Brazilska madero masaža seže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala ćelije iznutra. Prednosti brazilske  maderoterapije su,da se smanjuju masne naslage oko struka, eliminiše višak sa butina, sužava struk, definišu ruke i noge, oblikuju butine i zadnjica, smanjuju naslage na leđima i stomaku i preraspoređuje salo na zadnjici.

-Brazilskom maderoterapijom modeliramo obline, topimo masne naslage, jako je dobra za cirkulaciju, za detoksikaciju tijela, izbacivanje otrova nakupljenih u tijelu putem znojenja i urinarnog trakta, izjavio je za Fejm.ba Emin Salamović.

Po njegovim riječima  potrebno je u početku odraditi 3 do 5 tretmana, a kasnije se održava.

Akcijska cijena jednog tretmana je 35 KM, cijena paketa od 5 tretmana košta 160 KM, a akcija traje  do 1 oktobra.

Termine možete zakazati na broj telefona: 0644057894 i Instagram profila @hair_dr.emin 

Brazilska maderoterapija se radi kombinacijom ruke i oklagije, tako da se u toku terapije tijelo modela savršeno modelira i čini privlačnijim. Nije potrebno čekati 10 tretmana da se vidi razlika. Svaki tretman daje efekat uočljive razlike.

Beauty studio Zo&Em nalazi se u naselju Zlokovac, a  radi svakog radnog dana  osim utorka u periodu od 9 do 19h, subotom od 9 do 17h i nedjeljom od 11 do 17:30.

Termine za ostale usluge možete zakazati i online: https://www.fresha.com/hairdesign-by-zo-em-xq4cxr79/booking?menu=true

Također termine za ostale usluge  možete zakazati i putem Facebook stranice:https://www.facebook.com/salonljepotezoandem/

kao i Instagram profila:https://www.instagram.com/hair_dr.emin/?hl=en

 


BH Telecom
Na vrh